Accessoires

Wilt u graag wat extra luxe op uw caravan of camper, zoals bijvoorbeeld een airco,
mover of wilt u een extra stopcontact ergens ingebouwd hebben? Of wellicht wilt u graag
uw fietsen meenemen op vakantie, of een luifel gemonteerd hebben. Het kan allemaal bij ons!

Hieronder een aantal voorbeelden, maar uiteraard doen wij nog veel meer dan dit. 
Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst.

Diverse fietsendragers voor op de dissel of achter uw caravan of camper. We  kunnen ook fietsendragers speciaal voor E-bikes leveren en monteren.

De caravan gemakkelijk met een mover op de plaats zetten, wel zo handig. Ook met accu’s of storingen van movers kunnen wij u verder helpen.

Diverse soorten luifels voor op het dak of aan de wand, maar ook voor een zakluifel kunt u bij ons terecht.

Voor extra serviceluik of gascomfort aan de buitenkant kunnen wij een bagageluik inbouwen of gasaansluiting maken aan de zijkant van de caravan of camper.

Een koele caravan of camper is wel zo fijn.
Wij leveren en monteren zowel bank- als dakairco’s.

Extra stopcontacten binnenin of aan de buitenkant zijn wel zo handig, zo kun je overal je telefoon, tablet of laptop opladen.

Wilt u vrij kamperen, dan komen zonnepanelen goed van pas. Grote en kleine zonnepanelen, in overleg kijken we samen wat mogelijk is voor uw caravan of camper.

Extra gascomfort aan de buitenkant van uw caravan of camper.  Ook dit maken we in overleg met u op de plek waar dit mogelijk en wenselijk is. Zo kunt u uw kooktoestel of gasbarbecue direct via deze aansluiting gebruiken, zonder te hoeven slepen met de gasfles. 

Duocontrol systeem, zo komt u niet zonder gas te zitten als 1 gasfles leeg is en de andere nog gevuld is. Deze schakelt automatisch over van de ene gasfles naar de andere gasfles, zonder dat u daar iets van merkt. Ook kan hier afgelezen worden welke gasfles er op het moment gebruikt wordt.