Onderhoudsbeurten

Tijdens uw vakantie wilt u graag helemaal ontspannen en zorgeloos uw bestemming tegemoet rijden. Als uw kampeermiddel goed onderhouden is hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken.

De praktijk wijst uit dat voor normaal gebruik van uw kampeermiddel een onderhoudsbeurt één keer in de twee jaar ervoor zorgt dat de meeste gebreken vroegtijdig kunnen worden opgespoord of zelfs kunnen worden voorkomen. Dit geldt ook voor als het kampeermiddel niet is gebruikt, ook dan kan er namelijk slijtage ontstaan door het stilstaan.

Ga met een gerust hart de kilometers tegemoet en maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt, zodat u zeker weet dat dit goed zit. 

Bij een onderstelbeurt aan uw caravan controleren we de gehele technische onderkant. Ook het afstellen en smeren (waar nodig) van het gehele remsysteem en de lagers wordt gedaan. De banden worden gecontroleerd en opnieuw gevuld met lucht.

Prijs € 195,00 inclusief BTW 

 

 

Onderhoudsbeurt caravan

Bij een complete onderhoudsbeurt aan uw caravan controleren we in totaal 74 punten op de werking hiervan. De banden, remmen, lagers, schokbrekers, verlichting, gasinstallatie, waterinstallatie, koelkast, mover en accu hiervan (indien aanwezig). Ook doen we een vochtmeting. Daarnaast worden de remmen opnieuw afgesteld. Lagers worden, afhankelijk van het type, schoongemaakt en eventueel opnieuw gesmeerd.

Prijs € 250,00 inclusief BTW 

 

Onderhoudsbeurt camper

Bij een onderhoudsbeurt aan uw camper controleren we alleen het recreatieve gedeelte op de werking ervan. De verlichting van de binnenkant van uw camper, de gasinstallatie, de waterinstallatie, eventuele dakluiken, buitenuitrusting zoals ladder, fietsendrager en eventuele zonnepanelen, hang en sluitwerk en de koelkast worden onder andere uitvoerig gecontroleerd en indien mogelijk gesmeerd en afgesteld.

Prijs € 250,00 inclusief BTW

 

Onderhoudsbeurt vouwwagen

Bij de onderhoudsbeurt aan uw vouwwagen controleren we de oplooprem, lagers, remmen, as, chassis, banden, verlichting en de water- en gasinstallatie. Betreft alleen het technische gedeelte, wij doen geen controle van het tentdoek, ritsen etc.

Prijs € 195,00 inclusief BTW 

 

Onderhoudsbeurt trailer

Bij de onderhoudsbeurt aan uw trailer controleren we, afhankelijk van de uitvoering, de oplooprem, lagers, remmen, as(sen), chassis, banden, verlichting en eventuele opbouw. 

Ongeremd enkel as € 100,00 inclusief BTW 

Ongeremd dubbel as € 130,00 inclusief BTW

Geremd enkel as € 195,00 inclusief BTW

Geremd dubbel as € 225,00 inclusief BTW